HITIHOIATUS | CITYFLASH & LAURA-LY ANDSID VÄLJA LOO “REEDE” KOOS RÄPPARI SUPA JA TIKTOKI STAARI PILTPULLIGA

Kuvatõmmis videost

Cityflash ja Laura-Ly andsid 7. mail välja suvise fiilinguga tantsuloo “Reede” koos räppari Supa ja TikToki staari Piltpulliga.

“Kui kuulsin 1992. aasta loo “Push The Feeling On” uut versiooni “Friday,” mis hetkel ülipopp on, hakkas mul peas ringlema reede ja käes on weekend ning ma otsustasin, et teeks pulli pärast sellest eestikeelse versiooni,” selgitas Cityflash.

“Kui ma laulsin refrääni ja salmi sisse, siis oli ainuõige otsus veel lisada räppar Supa, kes tegi taas meiega koostööd ja tegi loole vinge räpiosa. Kunagi kaverdas seda viisi ka Pitbull ja meil oli võtta oma kodumaine Piltpull TikTokist, kes lisas loole veel viimase vürtsi. Saime veebruaris kõik stuudios kokku, laulsime loo sisse ja õhtul tegime ka sõprade seltsis peoteemalise muusikavideo,” lisas Laura-Ly.

Uue loo muusikavideot inspireerib suvi ja peod, mida me kõik nii igatseme, sest me kõik vajame pidu ja tantsu enda ellu!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.