ANSAMBEL FÖÖNIKS TULI EMADEPÄEVA EEL VÄLJA UUE MUUSIKAVIDEOGA

Ansambel Fööniks avaldas emadepäevaks uue akustilise loo “Ema” koos videoga.

Lugu räägib ema tähtsusest laste jaoks ja laste olulisusest ema jaoks. See teema on ajatu ja puudutab igaühte meist. Loo autoriks on Viljandi multitalent Kait Lukka.

Autor kommenteerib laulu nii: “”Ema” lugu sündis kümme+ aastat tagasi ja on kirjutatud mõeldes minu emale Leilale. See on minu jaoks äärmiselt suure emotsiooniga ja otse südamest valminud lugu, mille kirjutasin ühe hooga ja ühe ööga valmis oma kodustuudios. Nüüd aastaid hiljem kui otsisime Elmariga lugu, mida ühistel sõpradele suunatud kohtumistel esitada, avanes “Ema” laul kogu oma emotsionaalsuses uuesti ja lisandus kohe valikusse. Mulle tohutult meeldib Fööniksi tšelloga esitatud versioon “Ema” laulust ja mul on hea meel, et Elmar ettepanekuga see lugu bändiga emadepäevaks salvestada minu poole pöördus.”

Lisainfoks niipalju, et loos lööb kaasa ERSO tšellist Theodor Sink. Loo seade ja salvestus Elmar Liitmaa. Video on tehtud Runno Tamra poolt.

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.