REKET ÜLLATAB UUE LOOGA “MARADONA”

Foto: Keir Rämson

Neljapäeval, 6. mail andis räppar reket ehk Tom-Olaf Urb enda plaadifirma alt välja uue suvise singli, mis kannab nime “Maradona”. Loo on produtseerinud Noyade, miksinud Bert Prikenfeld ning masterdanud Tanel Roovik.

reketi uus lugu “Maradona” erineb tema varasemast loomingust seetõttu, et esmakordselt on ta teinud koostööd andeka klahvpillimängija Joonas Mattias Sarapuuga, kellega on räpparil soov olnud midagi ühist luua juba pikalt. “Uudishimu oli proovida teha teistega rohkem koostööd ning teha asju, mis esmapilgul olid mu mugavustsoonist väljaspool,” kommenteerib reket ise.

reket on muusika loomisega küll aktiivselt tegelenud, kuid ilmselt tähelepanelikumad on märganud, et tema soolokarjääris on olnud vahepeal paus. “Tegelesin teiste projektidega ning olen ringiga tagasi jõudnud enda soolomuusika tegemiseni,” lisab räppar.

Viimati andis artist välja topeltsingli “Kahesus”, mis koosneb lugudest “Magad vä?” ja “Veel üks”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.