RÄPPAR MAAKUU RÄÄGIB KAIFIST, MIDA TEKITAB TEADLIKKUS!

MAAKUU (foto: Anni Sahkur)

MAAKUU andis välja uue singli “Kaiff!”, mis ilmus koostöös Dittoga. Loo pealkirjast võiks arvata, et lugu on kirjutatud mõnuainetest, millest nii mõnigi tuntud artist oma loomingus laulnud on, kuid tegelikult räägib see millestki sügavamast.

Just nii, “Kaiff!” ei ole tavaline “pidutse nagu rokkstaar” stiilis lugu, kuigi nime ja taustamuusika järgi just seda arvata võiks. MAAKUU ja Ditto uuest singlist peegeldub teadlikkust ja enese aktsepteerimist. Loo sõnumist võib välja lugeda, kuidas enese saboteerimine meid justkui oma pähe vangistab ning sedagi, mis tunne sellest lõpuks vabaneda on. See ongi kaiff!

MAAKUU: “Kes meist ei oleks selles lõksus olnud? See on täiesti okei sinna vahepeal sattuda, lihtsalt ei tohi sinna kinni jääda ja ennast kuidagi süüdistama jääda. Tuleb õppida endale andestama ja siis uue hooga edasi tegutseda. Sellest ka “Kaiff!” räägib, et oli mis oli, aeg on uue energiaga peale lennata! “Kaiff!” on midagi täiesti teistsugust! Me läksime mõlemad oma raamidest välja. Sellist stiili pole me kumbki varem viljelenud. Ma olin suht kindel, et Ditto ei ole nõus sellist stiili muusikat tegema, aga võta näpust! Ditto võttis väljakutse vastu ja nii see uus lugu sündiski.”

Loo miksis ja masterdas hetkel Inglismaal muusikatehnoloogiat õppiv Kalev Villem ehk artistinimega VK ning “Kaiff!” on MAAKUU esimene singel tema sügisel ilmuvalt albumilt “Gravitatsioonita”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.