JAZZKAAR AVALDAS AUDIOGIIDI JAZZISTEKS JALUTUSKÄIKUDEKS!

Aprill on jazzikuu ja traditsiooniliselt ka festivali Jazzkaar toimumisaeg. Sel aastal toimub 32. korda aset leidev jazzipidu augustikuu viimasel nädalavahetusel — 23.-31. augustini Telliskivi Loomelinnakus Vabal Laval ja Fotografiska Tallinnas. Täna kutsub aga Jazzkaar kõiki õue liikuma ja kuulama värskelt valminud Jazzkaare audiogiidi, mis teeb jalutuskäigu, jooksu- või rattaringi põnevamaks ja tutvustab seitset erinevat festivalikodu läbi aegade. Audiogiidist kuuleb põnevaid jutustusi festivali koduks olnud hoonete ajaloost, esinenud artistidest, sekka värvikaid mälestusi ning lugusid ja muusikalisi maiuspalasid.

Audiogiid viib publiku seitsmesse Jazzkaarele olulisse paika — Sakala keskus (aadress: Rävala puiestee 12), NO99 jazziklubi (aadress: Sakala 3), Vene Kultuurikeskus (aadress: Mere puiestee 5), Vaba Lava ja Fotografiska Tallinn (aadress: Telliskivi 60a-8/9), Tallinna Linnahall (aadress: Kalasadama 4), Merepaviljon (aadress: Sadama 25/4), Kumu kunstimuuseum (aadress: A. Weizenbergi 34). Teekond on läbitav nii jalutuskäigu, ratta- või jooksuringina — kogu teekond korraga või osade kaupa. Võta endale mõnusalt aega, pane pähe kõrvaklapid ning lase end sellel rännakul läbi Tallinna ja Jazzkaare kanda!

  • Rännaku interaktiivse kaardi leiad siit
  • Audiogiidi osi eraldi saab kuulata siit 
  • Loe täpsemalt Jazzkaare kodulehelt siit 

Lood panid kokku: Anu Luik, Hannele Känd, Reili Brandt, Kertu Kärk, Maret Mikk, Merli Antsmaa
Tekste luges: Sergo Vares
Salvestas: Kristjan Kallas

Laadige ära telefonid, vajadusel ka kõrvaklapid ning minge seiklema!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.