RAHVUSVAHELINE FESTIVAL TALLINN MUSIC WEEK LÜKKUB SÜGISESSE. EESTI MUUSIKATURU FOOKUSPÄEV TOIMUB JUUNIS VON KRAHLIS

TMW 2020 festival Telliskivi Loomelinnaku väljakul (foto: Henri-Kristian Kirsip / Kermo Pastarus)

Juunis toimuma plaanitud rahvusvaheline muusika- ja linnafestival Tallinn Music Week (TMW) lükkub sügisesse. Festival leiab aset 29. septembrist 3. oktoobrini. Tänasest kuni aprilli lõpuni on avatud täiendav esinemistaotluste vastuvõtt muusikutele, kes soovivad festivalil üles astuda.

Koostöös TMW ja valdkondlike arendusorganisatsioonidega toimub 11. juunil Von Krahli Teatris Eesti muusikaturu fookuspäev.

“TMW üheks olulisemaks eesmärgiks on toetada Eesti muusika- ja kultuurivaldkonna rahvusvaheliste suhete arendamist,” kommmenteerib TMW festivalijuht Pärtel Soosalu. “Otsustasime kolida festivali juunist varasügisesse, mil pandeemiast tingitud reisipiirangutele on oodata leevendust, et sündmusel saaksid osaleda Euroopa muusikatööstuse profid ja esineda võimalikult paljud põnevad välisartistid. Küll aga toimub juba 11. juunil Eesti muusikaturu fookuspäev, kus lahkame meie oma muusikaettevõtluse hetkeseisu ning kriisist tugevama ja teadlikumana väljumise võimalusi.”

Seoses TMW edasilükkumisega toimub alates tänasest kuni 30. aprillini täiendav esinemisavalduste vastuvõtt artistidele, kes soovivad festivali uutel kuupäevadel üles astuda. Samuti kehtivad kõik seni festivalile esitatud esinemistaotlused. Kokku kinnitatakse muusikaprogrammi kuni 150 artisti, kes kuulutatakse välja alates maikuust. Lisainfo ja avalduste esitamine toimub siitkaudu.

29. septembrist 3. oktoobrini toimuv rahvusvaheline TMW festival koosneb kolmest programmiosast: muusikafestivalist, muusika- ja loomevaldkonna konverentsist ning päevasest linnaprogrammist kogu perele. Festivali programm avalikustatakse järk-järgult alates maikuust.

Koostöös valdkondlike arendusorganisatsioonidega toimub 11. juunil Von Krahli Teatris TMW Eesti muusikaturu fookuspäev. Päeva keskmes on kodumaise muusika- ja kultuurisektori ning sellega seotud ettevõtlusmaastiku taastumine ja uuestisünd. Eesti muusikaturu päeva programm kuulutatakse välja aprilli jooksul.

TMW 2021 passid ja Eesti muusikaturu fookuspäeva pass on müügil festivali veebipoes shop.tmw.ee. Müügil on muusikafestivali pass (55 eurot), festivalile ja konverentsile kohapealset ja veebipääsu võimaldav PRO pass (150 eurot), konverentsile veebipääsu tagav DigiPRO pass (50 eurot), toetajapass (225 eurot) ning Eesti fookuspäeva pass (40 eurot). Telia klientidele kehtib TMW passide eelmüügist ostmisel 20% hinnasoodustus.

Kõik festivali juuni kuupäevadeks eelmüügist ostetud passid kehtivad TMW uutel kuupäevadel. Festivali eel saab DigiPRO passi soovi korral vahetada PRO passi vastu, mis võimaldab osaleda nii kohapeal kui ka veebipõhiselt, tasudes piletihindade vahe. Neil, kes soovivad seoses festivali kuupäevade muutusega eelmüügist ostetud passi TMW 2022 passi vastu vahetada või tagasi müüa, palub korraldaja kirjutada oma soovist kuni 30. aprillini aadressile ticket@tmw.ee

TMW 2021 esitleja on Telia, strateegiline partner muusikavaldkonnas on Music Estonia ja suurtoetaja Nordic Hotel Forum. Festivali partnerid on Telliskivi Loomelinnak ja Viru Keskus. Festivali toetavad Kultuuriministeerium ja Tallinna Linn.

TMW 2021 festivali korraldab ettevõte Shiftworks vastavalt avalikele üritustele kehtivatele reeglitele, mis aitavad vältida koroonaviiruse levitamist. Festivali korraldusse on kaasatud ligi 500 ettevõtet ja organisatsiooni. Muusikaprogramm valmib koostöös agentuuriga Damn.Loud ning paljude Eesti ja välisriikide programmipartneritega.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.