KULTUURIKLUBI UUS LAINE PÜSIB VEEL JA KUTSUB STRIIMIPEOLE

Tallinna loovsüdames, Balti Jaama külje all asuvale kultuuriklubile Uus Laine, pole viimane aasta ühtegi merehaigusest vaba hetke pakkunud. Nii on klubi nais- ja meeskond pidevalt pidanud lained püüdma, et veel püsida.

Seni kuni valge raamat kaasi laiutab ning täpsed juhised annab, millal jälle tantsuplatsil ohutu kohtuda on, sahistame susse kodus. Taustaks aga Uue Laine kõla ja interjöör! Nii jõuab kõigi tantsida igatsevate melomaanideni eeloleval reedel, 16. aprillil algusega kell 19.00 Uue Laine striimipidu. Lava ette on seekord kutsutud Sauna Clubi eestvedajad Sten ja Henry, kellega koos vihub plaate ka Jaan Pavliuk.

Sauna Club on Detroitist pärit Aarre ning kohaliku Eesti poisi Steni ühisprojekt, mis sai alguse higistest keldriruumidest erinevatel Lõuna-Hollandi squatipidudel, kus ühiselt plaate mängiti. Sauna Clubi iseloomulik sound on inspireeritud 90ndate Detroidi ja Chicago hausi- ja garaažimuusikast, vastusena Limburgi üksluisele techno-skeenele. Kuid lõpuks läheb ikka seinast-seina – peaasi muidugi, et mitte kerisele. Reedesel striimipeol on Sauna Club ekstra international ning lainetada saab nendega üle terve ilma.

“Reedese striimi eesmärk on tuua kodudesse 90-00 esteetikat. Sisustame kolm intiimset tundi mõnusa house-muusikaga, ajastule sobiliku moe, riistavara disaini ja sisustusega. Vaatamata kummalisele ajajärgule püüame siiski (muusika)sõpru kokku tuua ning loodame, et suvel saame seda ohutult ka silmast silma teha,” sõnab Uue Laine programmijuht Kevin Park.

Sündmuse Facebooki lehe leiad SIIT.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.