TOOMAS ANNI AVALDAS ÜLE PIKA AJA UUE LAULU “MÕTISKLUS”

Toomas Anni andis 6. aprillil välja uue loo pealkirjaga “Mõtisklus”. Muusik tahab tänada kõiki, kes laulu juba kuulanud on ja selle nii soojalt vastu võtnud. “Suur, suur AITÄH! Pole ühtegi minu laulu nii palju kordi 24 tunni jooksul kuulatud,” märkis Anni.

Toomas Anni kirjutas natuke ka loo sünnist. “Kuna praegune aeg on nagu ta on meil, siis on inimestel rohkem aega vaadata enesesse ja enese ümber, mõelda mis tehtud, mis tegemata, mis on õigesti, mis valesti tehtud. Sellised mõtted nagu laulus, sündisid ka minul aias jalutades. Tuppa jõudes võtsin kitarri, paberi ja pliiatsi ja nii kõik kirja saigi. Head kuulamist!”

Loo autorid on Toomas Anni ja Peeter Kaljuste. Arranžeeris, produtseeris, miksis ja masterdas Peeter Kaljuste.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.