VILLEMDRILLEM AVALDAS SÜNGE JA ENERGILISE VIDEOSINGLI “DRILL(EM)”

Kuvatõmmis videost

Eesti hiphop-skeene tõusev täht villemdrillem lasi välja uue videoloo “drill(em)”, kus kompab UKs ja USAs populaarse žanri drilli piire, olles tavapärase räpiga võrreldes süngem ja energilisem. Muusika ja lüürika poole pealt andis oma panuse sama loo produtsent boipepperoni.

villemdrillemi sõnutsi on nad boipepproniga olnud drilli lainel juba aastakese ja oma koostööga mõtlesidki noormehed veidi suuremalt seda soundi Eesti muusikamaastikule tuua.

Singlile “drille(em)” valmis ka mitme päeva jooksul vändatud suurejooneline video, mille produtsendiks oli Villemi enda õde Laura Reimann. Video režissööriks Villemi andekas sõber Patrik Prints, kelle jaoks oli nii suur videoproduktsioon esmakordne ettevõtmine.

villemdrillem on äärmiselt rahul, et nii suur hulk inimesi teda usaldas ja sellise eksperimentaalse soundi ja suure videoprojektiga kaasa tulid: “Video scripti tehes proovisime jääda võimalikult UK-ehedaks ning tuua sisse sealset muusikavideote kultuuri – editimise võtteid, stilistikat, olekut. Storyline’is on viiteid ka teistele suurtele videotele, tähelepanelikum vaataja leiab sealt nii mõnegi tuttava stseeni. Cameo kohti oli videosse planeeritud esialgu päris mitmeid, aga lõpuks sai kaasatud vaid üks kandvam roll. Kohver on videos rätsep ja muud ma ei hakkagi ütlema.”

“drill(em)” juhatab sisse villemdrillemi selle aasta uued suured mõtted ja projektid. Väike vihje on ka videosse ära peidetud.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.