RENATE UUS RETROHÕNGULINE LAUL “MILLENNIUM”!

Foto: Fotoraat

Lauljatar Renate on äsja välja andnud retrohõngulise tantsupala “Millennium”, mis pärineb laulja eelmisel aastal sama nime kandnud albumilt.

Renate räägib loo kohta järgmist: “Kuigi tänasel päeval kirjutan juba üsna palju laule erinevatest väljamõeldud süžeedest, siis laul “Millennium” on nende seas suur erand, sest tegu on ühe minu kõige isiklikuma lauluga kogu plaadilt. Olen laulusõnadesse pannud mõned olulised elemendid enda lapsepõlvest, mille kuldhetked jäid ajaliselt just aastatuhande vahetusse. Monopoly mängimine, lõputud rattasõidud küla vahel, kuidas sõbrannaga saime kokku nii suvel kui talvel, et ette võtta midagi vahvat ning kuidas vana Nokia telefoniga sai ise tehtud “toone” ja siis neid üksteisele ette mängitud – need on vaid mõned eredamad mälestused, kuid just sellesse laulu nad jõudsid.”

Videosse kaasati fännid

“Eelmise aasta suve alguses tekkis mõte koguda Facebooki kaudu inimestelt erinevaid retrohõngulisi pilte, et need siis kokku üheks videoks panna. Samuti jõudsid videosse mõned meeleolukad liikuvad pildid,” räägib Renate. Ta jätkab: “Selle lauluga paneme albumile “Millennium” punkti ning sealt pealt enam uusi laule singlitena välja ei anna, küll aga on seal peal veel mitmeid laule, mis YouTube’i jõudnud pole, seega kellel on huvi võib albumit otsida näiteks erinevatest digimüügikanalitest.” Renate lisab ka, et juba on stuudios tegemisel uued, täiesti värsked lood, mis varsti kuulajateni tuuakse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.