AG & WILD DISEASE ÜLLITASID ÜHISE VIDEOSINGLI “SUPERLIIM”

Räpparid AG ja Wild Disease tulid ühise nime AGWD alt välja videosingliga “Superliim”.

Wild Disease ehk Jaanus Saks kommenteeris MuusikaPlaneedile: “Lugu sündis eelmisel aastal, kui musitseerisime koos Ungru loomemajas. Oleme Silveriga [Silver “AG” Orissaarega – toim] koos vaikselt muusikat teinud ja mõtlesime, et võiks oma tavaprojektide kõrvalt ka edaspidi koos lugusid teha. AGWD panime täiesti juhuslikult failile nimeks ja sealt ta tuligi – AG on AG ja WD on Wild Disease. AGWD on 2 meest koos. Midagi muud keerulist seal taga ei peitu. Esimene lugu, mis välja andsime on selline mahe ja suvise vaibiga ja aitab ehk tuju vähe muhedamaks teha selle kõige toimuva keskel. Loodame, et meeldib. 🙂”

Loos laulab taustavokaali artist SVNDRA.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.