MUUSIKAMAASTIKU UUS JUMALANNA?

Täiendatud kell 20.17

Eesti muusikamaastikul on pead tõstmas uus särav täht. Õigupoolest on tegu neiuga, kes on aktiivset muusikakarjääri pidanud juba 5 aastat, kuid saagem nüüd tuttavaks Johanna Randmanni alter egoga – YØRA!

Kui senimaani on Johanna kuulajaskond piirdunud kodumaa publikuga, siis uus artist YØRA on keskendunud ka välismaiste fännide leidmisele. YØRA muusika on dünaamiline ja kaasahaarav kombinatsioon ühes eksperimentaalsete helidega. Samas rõhub neiu ka laulude lüürika olulisusele, mis lõppkokkuvõttes on võti kuulajaskonnaga samastumiseks. “Lihtsad aspektid elus – vanavanemate olemasolu või kasvõi teadmine, et meil on vabadus ennast väljendada ükskõik kuidas – neid iseenesest mõistetavaid teemasid kipume tihti unustama, kuigi need mõjutavad meie igapäeva elu enim. Minu missioon on juhtida tähelepanu pisidetailidele ja lihtsusele elus,” räägib Johanna.

Kõike seda võib tunnetada ka tema uue artistiprojekti YØRA värskelt avaldatud laulus “Goddess” (tõlkes jumalanna), mida Johanna esitas täna TV3 saates “Duubel: Õhtune vahetus” (vaata järele siit!).


“Goddess” Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.