RAISK VISKAS MASKID MAHA!

Kas 15 aastat maske ja salapära on läbi? Ansambel Raisk viskab oma uues videos maskid maha!

Aga kes siis peidavad ennast nende taga? On selleks keegi “Maskis laulja” finaalist, väikelinna vallavanem, mõni raadiohääl või hoopis keegi tuntud muusik?

Kõik saab selgeks uues videos “1000 tuvi”. Või siis ei saa?

Aga miks 1000 tuvi? “Nühkisime proovis, sõnu polnud, kidrarifid ja muu oli olemas. Sai võetud riiulist suva raamat ja oplaa Heldur Karmo sõnad “Meie festival” – juhend: tuleb võtta hoogsalt, kiirelt, marssides. Mõeldud, tehtud – 1000 tuvi.”

Raki lisab: “Lugu muigab rahu säilimise ja poliitilise demagoogia üle. Selleks, et riigid saaks muretult pidu panna. No ja kui papp otsa saab, siis ikka tuleb sõda pidada. Või kui pappi on piisavalt, siis vaja ennast sõja eest kaitsta. Aaa no tegelt see sõja/rahu teema pole me jaoks nii oluline, Raisa lugudes maailmaparanduse ambitsionni pole – meile piisab, kui saab pulli, sulli ja rock’n’rolli.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.