ÆØNS AVALDAS SINGLI MAIS ILMUVALT ALBUMILT

Eesti metalbänd ÆØNS avaldas oma teise singli “Leviathan”, mais ilmuvalt debüütalbumilt “The Rotten Unknown”. Lugu tutvustab pundi agressiivsemat külge, kuid on kõigest pisike näide nende eklektilisest muusikalisest suunast. Peamised mõjutajad kollektiivi muusikas pärinevad USAst, selliste bändide näol nagu Silent Planet, Loathe, Architects, Periphery.

“Leviathan” räägib inimteadvuse bipolaarsusest. Tihtipeale on enamus inimesed oma mentaliteedi tõttu iseenda probleemide põhjustajateks. Metafooriliselt, meie sees eksisteerib samal ajal nii varas, kes röövib iseendalt oma õnne, kui ka kohtunik, kes saab selle varga kohtu ette tuua, tingimusel, et meil eksisteerib vaimne kindlus oma teise minaga erapooletult silmitsi seista.

ÆØNS on neljaliikmeline modernse metali punt Tartust, mis sai alguse aastal 2018. Bändi algatajateks olid Iisak Pilli vokalisti rollis ning Jörg-Erik Hanikat kitarril. Hiljem lisandusid punti Robert Leht trummidel ning Martin Randalu teise kitarristina. Bänd on siiani välja lasknud 3 singlit ning on hetkel töötamas oma esimese debüütalbumi suunas, mis ilmub mais.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.