RAADIO 2 KUTSUB VALIMA EESTI HIPHOPI PARIMAID TEGIJAID

nublu (foto: Rauno Liivand)

Raadio 2 saated “Programm” ja “Linnadžungel” viivad koos hiphop.ee-ga läbi küsitluse, et jäädvustada Eesti hiphop kuulajaskonna arvamused ja mälestused möödunud aastast.

Hiphop.ee aastaküsitlusel saab oma hääle anda kolmapäeva, 3. märtsi õhtuni. Auhindu jagatakse kokku üheksateistkümnes erinevas kategoorias – tiitleid jagatakse nii räpparitele, graffiti-writer’itele, breiktantsijatele, produtsentidele, DJ-dele jne.

Võitjad selguvad traditsiooniliselt Raadio 2 erisaates reedel, 5. märtsil kell 21.00. Saadet juhivad Eesti hiphop auhindade eestvedajad DJ Quest, Kozy ja DJ Paul Oja.

👉 Hääletada saab siin.

Hiphop.ee on Raadio 2 saadete “Programm” ja “Linnadžungel” abil inimeste lemmikutest edetabeleid koostanud juba aastast 2001. Möödunud korra 2019. aasta kodumaise muusika edetabelit troonis aasta artistina nublu, aasta albumi tiitli pälvis reketi “Kulutuli”. Aasta looks valiti kollektiivi 5MIINUST repertuaari kuuluv “(Ei ole) aluspükse” (koos nubluga) ning uue tulija auhinna viisid koju Clicherik & Mäx.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.