EUROVISIOONIL OSALEJAD VÕIVAD ROTTERDAMIS KÄIA VAID LAULUVÕISTLUSEGA SEOTUD PAIKADES

Eurovisiooni korraldajad panid paika tervise- ja turvameetmed, mida peavad järgima kõik tänavusele lauluvõistlusele akrediteeritud isikud.

Eurovisiooni tegevjuht Martin Österdahl sõnas, et korraldajad soovivad, et kõik artistid saaksid siiski Rotterdami laval esineda, mistõttu on oluline, et kohapeal peetaks kinni kehtestatud reeglitest.

Kõikidel lauluvõistlusega seotud isikutel soovitatakse enne reisi vähemalt viieks päeva isolatsiooni jääda. Samuti peavad Eurovisioonil kaasa tegevad inimesed vähemalt 72 tundi enne Hollandisse minekut andma negatiivse koroonaproovi ning Rotterdamis olles tohivad nad käia vaid lauluvõistlusega seotud üritustel ja ülejäänud aja hotellis viibima.

Lisaks testitakse kõiki lauluvõistlusele akrediteerituid regulaarselt. Täpne testimisstrateegia on veel väljatöötamisel.

Koroonapandeemia tõttu peab iga riik ka oma delegatsiooni kuuluvate inimeste arvu vähendama, samuti on vähendatud Eurovisiooni toimumispaika lubatud ajakirjanike arvu. Publiku kohale lubamise kohta tehakse otsus hiljem.

46-leheküljelist ingliskeelset dokumenti saab lugeda siit.

Eurovisiooni poolfinaalid toimuvad 18. ja 20. mail ning finaal 22. mail.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.