SILVER SEPP ANDIS VÄLJA LIVE-VIDEOSINGLI “MUDA”

Foto: Kevin Kohjus

Muusik Silver Sepp tuli välja live-singliga “Muda”, mille põhiteemaks on igatsus õitseda, see kõnetab praegust hetke ja käib kokku nii puhkava looduse kui ka külmutatud riigipiiridega. “Avaldan loo Eesti Vabariigi aastapäeva eel, et vaadata otsa ka sellele ajaloo-mudale, millest meie riik ja rahvas on välja rabelenud. Soovin selle lauluga, et meil kõigil jätkuks jõudu õitsemiseks,” ütleb Silver Sepp.

Video sündis Silver Sepa kodus – ta avas aia poole vaatava loometoa akna ning salvestas lumehangede ääres nii loo audio kui ka video. Kunagi pealkirja “Keelatud seeme” kandnud pala sai ümbersünni käigus uue nime – “Muda” – mida on laulus kujutatud kõige loova ja tärkava alguspunktina.


Sõnad ja viis: Silver Sepp
Opetaator ja montaaž: Kevin Kohjus
Live-lindistus: Lauri Kool
Master: Peeter Salmela

Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.