PÄRNU JUURTEGA ANSAMBEL ECHOLOVE TULI VÄLJA SINGLIGA “TEMPLE RUN”

Saksa-Ameerika poeet Charles Bukowski (1920-1994) on öelnud: “Ära proovi, kui sa jäädki proovima. Mine lõpuni, või ära alusta üldse.” Suvepealinnast Pärnust pärit ning Noortebänd 2020 finaali jõudnud neljaliikmeline britrokki viljelev bänd ECHOLOVE avaldas möödunud reedel veel ühe singli oma sel kevadel ilmuvalt debüütalbumilt.

“”Temple Run” on energiline, feel good tunnetusega, dünaamiliselt modernne rokk, mille sõnum rõhub julgusele olla see, kes sa oled või kunagi olla tahad,” kirjeldab värske loo olemust bändi juhtfiguur ning peamine lugude autor Georg Orover.

ECHOLOVE’i muusikalisteks mõjutusteks on suuresti nii Briti kui ka Ameerika rokkmuusika. Nimed Oasis, Jack White, Queens of the Stone Age, Black Keys on vaid mõned näited, lisaks leiab bändi helikeelest elemente ka tänapäevasest house ja techno kultuurist.

“Aastal 2021- Esikalbumi väljaandmine, aprillis selle esitlemine, mais loodetavasti TMW ning suvel, kui vähegi viirus lubab, siis võimalikult palju esineda,” kirjeldab tulevikuplaane bändi trummar Martin Mitt.

ECHOLOVE’i moodustavad: Georg (laul/kitarr), Martin (trummid), Siim (kitarr) ja Hendrik (basskitarr).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.