📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | “MARUTUUL” PÖÖRAS TAGASI LIIDRIKOHALE

Kuvatõmmis videost “Marutuul”

MuusikaPlaneedi TOP 10-ne avaldamises jäi vahepeal taas paus sisse ning kuna veebruar on ka aasta kõige lühem kuu, siis küünlakuusse kaks pingerida ainult mahubki. Aga pole vast hullu, üritame tabeliasjadega taas ree peale saada! 😉

Mis siis juhtus 8.-14. veebruarini kestnud hääletuses? Kui eelmises, järjekorras 287. edetabelis mängis esimest viiulit Tartu bändi Vikat singel “Kägu”, siis nüüd on linnuke maandunud teisele oksale ja tippu tuhises tagasi vokaalansambli Greip esitatud “Marutuul”.

Lausa 32,35% häältest kogunud “Marutuule” viisi autor on bändi looja Fred Rõigas ja sõnad kirjutas Aapo Ilves. Olgu mainitud, et vahepeal on Greip saanud valmis ka popurrii ansambli Trad.Attack! loomingust, kus kõlavad Eesti armastatuima etnogrupi suurimad hitid. Kui Sa pole seda veel kuulnud, siis siin on YouTube’i link. 🙂

Sõnademeistrilt Aapo Ilveselt leidub meie tabelis endiselt kaks laulu. Lisaks äsjamainitud “Marutuulele” paikneb kohe selle järel kolmandal platsil Kerli T. ja Ragnari duett “Paremat ei olla saa”, mis on jäänud pronksikohale pidama juba kuu aega. Tegu on siis maailmakuulsa hiti “The Best” eestikeelse kaveriga, mis nägi ilmavalgust eelmise aasta oktoobri lõpus.   

Uutest tulijatest sirutas end MP TOP 10-s tipule kõige lähemale Triin Lellep, kelle ballaad “Natura” asub oma avanädalal tublil neljandal positsioonil. Laul valmis soovist pöörata keskkonna küsimustele tähelepanu läbi muusika ning on pühendatud MTÜle Eesti Roheline Liikumine.

Kuula esikohale hääletatud laulu “Marutuul” ja seejärel saab tutvuda kogu tabeliga:


MuusikaPlaneedi TOP 10 #288 (22. veebruar):

1 (4) [4] Greip “Marutuul” (32.35%)
2 (1) [4] Vikat “Kägu” (16.37%)
3 (3) [13] Kerli T. & Ragnar “Paremat ei olla saa” (13.41%)
4 UUS [1] Triin Lellep “Natura” (9.47%)
5 (2) [2] Johanna Kristina “Only as a Friend” (7.89%)

6 (5) [11] Anne Veski “Kui mind armastad…” (6.31%)
7 UUS [1] SVNDRA feat. Offshore “Weightless” (5.13%)
8 UUS [1] Silver Palm & Peter Põder “Someone You Loved (Lewis Capaldi kaver)” (4.73%)
9 UUS [1] Curly Strings “Taevas seab riidu” (3.35%)
10 UUS [1] REGINA “A Journey” (0.99%)

Hääli: 507 (aitäh!)

Reeglite kohaselt pääsevad edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama viis uustulnukat:

Anne Veski “See, mis meid kokku viis”
Daniel Levi “Jasmine”
Jaagup Tuisk “Jää minuga”
Renate “Töö-töö” 
SS Robot “Rail Baltica”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 28. veebruaril kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.