RÄPPARID LUKAMON JA MICK MOON AVALDASID ÜHISE LOO “SYSTIK”

Lukamon (foto: Kertin Vasser)

Esmaspäeval, 22. veebruaril ilmus räpparil Lukamon uus lugu “Systik” koos Mick Moon’iga. Loo produtseeris Taani biidimeister TheSkyBeats.

Lukamon kommenteerib värsket singlit järgmiselt: “”Systik” sümboliseerib üleminekut. Läbimurre ja vajadus edasi minna. See on midagi mida aeg-ajalt tunneme ja on väga isiklik. Vahel pelgame seda sammu teha. Ometigi on tegemata samm valusam kui mistahes sammu järel kukkumine. Mõni päev on raske isegi püsti tõusta rääkimata enda süstiku selga ronimisest. Nendel päevadel kajab igatsus lennuks rinnus eriti tugevalt ja Linnutee me sees on kauge, aga nii reaalne.

Osadel inimestel heliseb see vaikus valjemini kui teistel ja need inimesed ei leia rahu kuskilt mujal kui oma süstikus Linnutee suunas püsti. Nad on hullumeelsed ja neid vaadates tekib osadel hirm, “Kas minus on ka selline meeletus sees?”. Need hullumeelsed puht labaselt ei peatu millegi ees. Ka tapamaja kadalipp on nende jaoks vaid vallutamiseks, et enda järel tuua sinna rahu.

Tegelt läheb rohkem energiat enda teed mitte käies kui seda tehes. See trajektoor on meile määratud käia ja mida vähem sellele vastu hakkame seda kõrgemale tõuseme.

Ma loodan, et te kõik leiate oma Systikud.”

Alles eelmisel kuul tegi räppar Lukamon oma ametliku debüüdi Eesti muusikaskeenel – ilmus tema viiest loost koosnev EP-formaadis kogumik “Uus mäng”, mis võtab kokku artisti 2020. aasta toodangu.

Kuula ahjusooja pala “Systik”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.