FRANKIE ANIMAL AVALDAS UUE SINGLI “PEACHES”, MILLE MUUSIKAVIDEO PEAOSADES ON STENLY POKS JA MELIH YILDIZ

Frankie Animali reedel ilmunud singel “Peaches” on lugu keelatud armastusest. Sõnad on inspireeritud Luca Guadagnino auhinnatud filmist “Call Me By Your Name”. Loo pealkiri – “Peaches” – on vihje filmi kurikuulsale virsikustseenile. Muusikalise poole sünnile andis tõuke ansambel Gram-Of-Fun.

Marie Vaigla: “”Peaches” räägib kahest inimesest, kes üksteist armastavad, kuid ei saa teiste ees koos olla. Seetõttu ootavad nad koidikuni, et lõpuks kokku saada.”

Jonas Kaarnamets kirjeldab loo sündi muusikalise poole pealt: ”Sattusin ühte Gram-Of-Funi bändilaagrisse, kus Martin “Muudu” Kuut lasi mulle ühte oma ideed justkui muuseas. See oli tal arvutis kõvaketta peal seisnud ning tundus, et ta oli ummikus sellega. Minus tekitas see aga kohe ideid ning mõtteid ja palusin tal seda mulle koheselt uuesti mängida. Sealt võtsime loo juba fränkidega üle.”

Värskel singlil on ka nö B-pool – lugu nimega ”Honey”. Basskitarrist Jan-Christopher Sooviku sõnul on need kaks lugu – “Peaches” ja “Honey” – alati moodustanud teatud ühise terviku: “Nende kõla ja sisu on sarnased – justkui täiendavad teineteist. Oleme tähele pannud, et kõikide meie uute lugudega käib kaasas ka teatud värvitoon. Näiteks “Peaches” singlil on selleks oranžikas-roosakad värvid ning “Honey” iseloomustavad liivakarva, beežikamad toonid. Värvil on võimalik tekitada omamoodi atmosfäär, mis omakorda kujundab meeleolu.”

Mõlemad lood kannavad endas ka teatud suve nostalgiat. Isegi kui meil on siin sügavad hanged ja korralik talv, siis kusagil maailmas on ikka suvi ja päikesepaiste. Voolavad 1980ndate hõnguga süntesaatorite saundid ja Marie sulnis hääl toovad silme ette oranžika-lillaka suvelõpu päikeseloojangu, sümboliseerides siis kas eelmise suve nostalgiat või hoopiski uue suve ootust.

Frankie Animali uue muusikavideo esmaesitlus toimus rahvusvahelises muusikablogis HighClouds.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.