KUULA | RAADIOJAAMA MYHITS SAATEJUHT SILVER PALM KAVERDAS LEWIS CAPALDI MENULAULU “SOMEONE YOU LOVED”

Kuvatõmmis videost

Raadiojaama MyHits uudistetoimetaja ja populaarse saate MyHits TOP 30 juht Silver Palm teeb nüüd ka ise esimese sammu artistiks pürgimise suunas ning andis koos hea sõbra ja andeka kitarristi Peter Põderiga välja kaveri Šotimaalt pärit laulja-laulukirjutaja Lewis Capaldi 2019. aasta loost “Someone You Loved”.

“Kui Lewis’e sõnul räägib see lugu tunnetest, mis tekivad pärast seda kui armastatu sind ootamatult maha jätab, siis mina võtan seda lugu kui hoiatust või äratust. Ma ei taha sattuda samasugusesse olukorda ja asju hiljem kahetseda, seetõttu väärtustan juba praegu seda kes ja mis minu ümber on,” kommenteeris Palm.

“Minu lauljateekond sai alguse juba rohkem kui 20 aastat tagasi, kuid seni oli see piirdunud duši all laulmisega. Olen lauljakarjäärist alati unistanud, kuid tegelikult on üsna vähestel õnnestunud mind päriselt laulmas kuulda, sest olen olnud enda suhtes väga kriitiline. Nüüd otsustasin tegutsema hakata ja esimene teos on väljas. Tulevikus kavatsen välja anda ka enda poolt kirjutatud muusikat.”

Akustilise kaveri video osas tuli appi Kert Ülenõmm (https://www.kertmedia.com)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.