KUULA ROBIN JUHKENTALI VÄRSKET SINGLIT “ROAD TO NOWHERE” KOOSTÖÖS RAINER ILDIGA!

Robin Juhkental andis pärast pikka pausi koostöös Rainer Ildiga välja singli “Road to Nowhere”, mis kõneleb segaduses üles kasvanud noorsoost.

Muusikud tõdevad, et pala sai vormi võrdlemisi kiirelt, kuid loo lihvimisele pühendati rohkem aega: “Antud lugulaulu loomise protsess Raineriga oli minu jaoks pisut erakordne, ma pole kunagi vist nii moodsa kõlaga muusikat teinud,” räägib Juhkental. Ta lisab, et on elu jooksul käinud läbi mitmeid muusikažanrite faase ning pärast proge-rokki, lo-fi elektroonika ja souli perioodi on ta naasnud rokkmuusika juurte juurde.

Rainer Ild nentis, et Robinile pakkus ta mõtet koos muusikat luua rohkem kui ühe korra: “Ei oska täpselt öelda, millal ma esimest korda Robinile ütlesin, et võiks koos mingi loo teha, sest seda ütlesin talle vist kolm-neli või lausa viis korda. Lõpuks Robin tuli külla, mängisin talle erinevaid katkendeid lugudest, mis mul olid arvutisse kuhjunud. Ja siis laulis ta nii, et naabermaja rõdudele tulid inimesed kuulama,” muheleb Rainer.

Nii Robin Juhkental kui Rainer Ild lubavad, et uut muusikat ilmub peagi veel.

Kuula lugu Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.