BEATRICE’IL ILMUS UUS LUGU “LAENA AEGA” KOOS TALVISE MUUSIKAVIDEOGA

Kuvatõmmis videost

Noor lauljatar Beatrice (Lisella Beatrice Kirjutaja), kes küttis möödunud suvel kirgi noortehitiga “Tagi mind”, andis välja uue singli “Laena aega”, mis on inspireeritud meie ilusast lumisest talvest.

“Uue singli sõnad ja muusikavideo “Laena aega” räägivad unistusest ning armastusest. Nii oma laulus kui videos soovin kuulajate-vaatajateni tuua välja, et võtke üksteise jaoks aega, hoidke teineteist ning tehke koos ägedaid asju, sest elu meie ümber on koguaeg nii kiire, kiire,” kommenteeris Beatrice.

Loo produtsent ja muusikavideo režissöör on Vahur Valgmaa.

Muusikavideo operaatoriks on Alexander Zubrakov.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.