MAUNO MEESIT AVALDAS KOOS KARIN RASKI JA BÄNDIGA KONTSERTVIDEO

Helilooja ja kitarrist Mauno Meesit avaldas uue video koos näitleja ja rõivadisainer Karin Raskiga, kellega oktoobris toimunud kontserdil esitati lugu “Amulett”.

“Selle loo muusika ja tekstid on algselt pärit “Varjudemaa” telesarjast, millele muusika kirjutasin ja kus Karin peaosa mängis. Tänu seriaalile said meist lõpuks ka bändikaaslased ja oleme saanud Martin Alguse suurepärased tekstid ka kontserdisaali tuua. On huvitav kuidas telesarja kontekstist väljaspool hakkavad need sõnad oma abstraktsuses uusi seoseid looma,” lisab Meesit.

Kino Sõpruses toimunud kontserdil astusid Mauno Meesiti bändi koosseisus lavale ka Tiit Kikas viiulil ja Jaagup Tormis trummidel. Kinoekraanile tegi visuaale Alyona Movko. Kontsert toimus uue üritustesarja GROM raames.

Meesit salvestab hetkel uut albumit, mis on plaanis valmis saada sel aastal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.