ROBOTORR TRIPIB VÄRSKES MUUSIKAVIDEOS 1990NDATESSE

Eesti uus rockbänd Robotorr avaldas 27. jaanuaril muusikavideo debüütsinglile “Armorr”.

“Armorr” on tumedate varjude ning jämedate jõujoontega lugu, mis räägib inimlike valikute ja eksimuste põimunud keerdkäikudest. Kõik on hästi, sest meid saadavad kaitseinglid, kes võimatu võimalikuks muudavad.

“Armorri” visuaalne pool rõhutab ajastule, mil muusikakanalid saatsid televiisori kaudu meieni mürase pildikeelega grunge bände. “Läksime seda teed, sest teema haakub hästi Robotorri imagoga. See on ilustamata lugu eksinud hingedest pimeduses, ootamas helgemaid hetki,” räägib video autor Sonia Ruus.

Robotorr on uus Eesti rock-trio, kuhu kuuluvad Simo Gavin Toode, Siim Saksniit ja Mihkel Lilleberg. Bändi iseloomustavad jõulised bassid ja trummid ning kajased kitarrid ja vokaalid. Robotorr on veetnud terve oma lähielu stuudios ja valmistunud hetkeks, mil maailm on taastunud, et jagada mootorite ülepingest tekkinud energiat juba kõik üheskoos.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.