EESTI RASKEMUUSIKABÄND GORESOERD AVALDAS VIDEOSINGLI “LEIN”

Kuvatõmmis videost

Elame keerukal ajal, mil üks hullus ajab teist taga ja aasta 2021 ei ole veel loodetud lunastust toonud. Küll aga pakub Goresoerd oma tuliuue videosingliga mõningast lohutust, mis ilmub taaskord koostöös Inverse Recordsiga Soomest. “Lein” seisab hea selle eest, et keegi ei unustaks iial, et võimalus asjade veel rängemaks allakäiguks ei ole mitte kuhugile kadunud.

Video on üles võetud ühel kõledal detsembri hommikul Erlend Štaubi abiga. Puhast ängi etendab Meelis “Hainz” Hainsoo (Kosmikud), kes Peipsi kaldatuuli trotsides vaataja Goresoerdi tumedasse maailma uputab. Montaaž Rasmus Tauki poolt.

Loo salvestas ja helipildi kujundas Janek Kivi (Heliala).

Ärge unustage, et lein on kui otsatu ookean!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.