SELGUNUD ON JÄRGMISED EESTI MUUSIKAAUHINDADE GALAL ESINEJAD

Anett (foto: Getter Kuusmaa)

28. jaanuaril toimuval Eesti Muusikaauhinnad 2021 galal esinevad lisaks nublule ning ansamblitele Miljardid ja Terminaator ka Anett ja pitsa.

Möödunud sügisel kokku tulnud poistebändi pitsa ridadesse kuuluvad tuntud räpparid reket, Estoni Kohver ja boipepperoni. Eesti Muusikaauhindade gala tähendab reketi jaoks eestimaise muusika iga-aastast vahekokkuvõtet, tänu millele saab kursis olla ka enda žanriväliste artistide tubli tööga. Küll aga ei tea ta veel, millega nad telepublikut üllatavad. “See üllatus on igatahes ka meie jaoks veel üllatus,” ütleb ta kavalalt.

Anett ei ole varasemalt Eesti Muusikaauhindadele nomineeritud olnud. Ehkki galaõhtu toimub sel korral teises võtmes, on tal väga hea meel, et see ikkagi aset leiab. Anett leiab, et praegune olukord on tinginud selle, et kontserte ei saa korraldada, ent samaaegselt on see aeg soodustanud uue muusika kirjutamist ja valmis saamist. Noorel artistil on hea meel, et Eesti Muusikaauhindade gala näol on leitud hetk, et seda ka tunnustada.

Lauljatar üllitas eelmise aasta lõpus sooloalbumi “Morning After”, mis on nomineeritud nii Aasta Albumi, Aasta Nais- kui ka Aasta Popartisti kategoorias. “Loomulikult on tunded ülevad. Ma olen selle plaadiga nii kaua ja palju vaeva näinud. Ma olen väga tänulik, et see sai nii mitu nominatsiooni,” kommenteerib Anett.

Eesti Muusikaauhinnad 2021 gala toimub 28. jaanuaril. Õhtut juhivad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Suur muusikasündmus jõuab publikuni Kanal 2 telepildi vahendusel.

Lisaks seni nimetatud muusikutele on galaõhtul esinejaid veel. Peagi saame teada, kes need armastatud artistid on.

pitsa (pressifoto)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.