LAULJA SYNNE VALTRI AVALDAS OMA PEAGI ILMUVA RAAMATU KUJUNDUSE

Täiendatud 12. jaanuaril kell 11.11 |

Apollo raamatupoodide 2020. aasta kõige menukam teos oli ilusüstide kuninganna Marju Karini “Naine. Otse ja ausalt”. Juba peagi tuleb välja ka raamat “Naine 2 – Läbi tule ja vee”, mille autor on ei keegi teine kui lauljatar Synne Valtri.

JES Kirjastuse ja Synne Valtri kauaoodatud ning üdini aus ja otsekohene raamat “Naine 2 – Läbi tule ja vee” ilmub 19. jaanuaril ja seda saab alates 12. jaanuarist Apollo e-poest ette tellida. 200 kiiremat saavad teose koos autori autogrammiga.

Kui Synnelt küsiti eelmise aasta novembris TV3-s, millest raamat räägib, vastas lauljatar: “Minusuguse tavalise Eesti tüdruku soovist jõuda elus kuhugi. Ehk siis mida ma olen selle nimel kõik teinud ja kuidas ma olen iseennast motiveerinud.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.