PUULUUP JA ANNA KANEELINA ESINEVAD SEL NÄDALAL SUUREL RAHVUSVAHELISEL ESITLUSFESTIVALIL

Fotokollaaž: Puuluup (foto: Zbanski Kino) ja Anna Kaneelina (kaader videost “What Have I Done for Love”)

Anna Kaneelina ja Puuluup esinevad sel nädalal Euroopa ühel olulisemal esitlusfestivalil Eurosonic Noorderslag, mis toimub igal aastal Groningenis Hollandis. Tänavu toimub festival koroonapandeemia tõttu virtuaalselt.

Anna Kaneelina esineb kolmapäeval, 13. jaanuaril Eesti aja järgi kell 21.00–21.15.

Puuluup esineb kolmapäeval, 13. jaanuaril Eesti aja järgi kell 22.50–23.05.

Anna Kaneelina võitis oma debüütalbumiga 2020. aasta Eesti Muusikaauhindade jagamisel neljas kategoorias: aasta album, aasta debüütalbum, aasta alternatiiv/indiealbum ja aasta naisartist. Ansambel Puuluup pälvis 2020 Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali aastapreemia.

Eurosonic Noorderslag on iga-aastane Euroopa fookusega muusikavaldkonna festival ning konverents, mis toimub seekord 35. korda. Tavaliselt toimub festival Groningenis Hollandis, kuid sel aastal viidi see koroonapandeemia tõttu üle veebiplatvormile, kus saab lisaks muule ka eksklusiivselt festivali jaoks filmitud kontserte tasuta vaadata.

Eesti artistid osalevad Eurosonic Noorderslagil kaheteistkümnendat aastat. Eesti artistidest on sel festivalil varasemalt osalenud Trad.Attack!, Maarja Nuut, NOËP, Tommy Cash, Ewert and the Two Dragons ning mitmed teised.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.