KUULA | ARTIST NIMEGA PK AVALDAS LÜHIALBUMI “WET DREAMS & 911 CALLS”

Aastaid meloodilist uuekooli räppi viljelenud PK on võtnud lisaks eelmisel suvel ilmunud alternatiivrokisugemetega albumile veel ühe sammu sügavamale erinevate žanrite maailma. Muusiku värske EP “Wet Dreams & 911 Calls” nimelt eksperimenteerib üsna järsult viimastel aastatel pead kergitanud hyperpop-iga.

“Elu ei kipu üldiselt ette hoiatama enne kui ta midagi radikaalset meile ette viskab. Sarnaselt sellele ei arene see uus projekt vaikselt ega hoogu kogudes vaid rõhub kontrastile ning tracklist liigub planeeritud kaosena juba mulle omastest mõjutustest kuhugi hoopis teise maailma ning sealt sama kiirelt ka uuesti kuhugi edasi,” märgib PK.

EP temaatika saab võtta kokku lihtsalt – see on metafoor süütule naudingule ja hirmutavale meeleheitele – kahele nähtusele, millega me oleme kõik vägagi tuttavad.

Kuula lühialbumit Spotifyst:

 Link Apple Music kasutajatele 

PK tegemisi saab jälgida tema Instagrami kontolt siit.

EP kujunduse on valmistanud Marju Lember. Tema tegemiste ja töödega saab kursis olla siin.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.