KUULA | GRETE PAIA & PLUUTO HITIST “JOHNNY BRAVO” VALMIS KLUBIREMIKS

Grete Paia ja pluuto ĂŒhisest hitist “Johnny Bravo” on valminud klubiremiks, mille tegi noor Hiiumaa DJ Siimi. 

Loo originaali esmaesitlus toimus 3. septembril Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 galal, ametlikult nÀgi videosingel ilmavalgust pÀev hiljem.

“Johnny Bravo” heidab pilgu tĂ€napĂ€eva suhtekeeristele. “Soovitakse kĂ”ike kohe nullist sajani, olles ise segaduses, mĂ”nikord ka endid lĂ”hkudes. LĂ”puks leiad end taas alguspunktist – a kuidas sa tead, mida ma tahan, kui ma ei tea seda ise ka? Nagu ĂŒtlevad ka laulusĂ”nad,” kommenteeris Grete Paia laulu ilmudes.

Lugu on saatnud suur edu, selle muusikavideot on vĂ€hem kui nelja kuuga YouTube’ist vaadatud ligi 400 000 korda ning pala hÀÀletati Raadio 2 muusikakĂŒsitluses Aastahitt 2020 esikĂŒmnesse (tĂ€pne koht selgub 30. detsembril). MuusikaPlaneedi aastalĂ”pukĂŒsitluses on Grete Paia nomineeritud aasta naislaulja kategoorias, pluuto aasta meesartisti omas ning “Johnny Bravo” on esitatud aasta parimaks koostööks.

Kuula loo remiksi:  

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.