KUULA | GRETE PAIA & PLUUTO HITIST “JOHNNY BRAVO” VALMIS KLUBIREMIKS

Grete Paia ja pluuto ühisest hitist “Johnny Bravo” on valminud klubiremiks, mille tegi noor Hiiumaa DJ Siimi. 

Loo originaali esmaesitlus toimus 3. septembril Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 galal, ametlikult nägi videosingel ilmavalgust päev hiljem.

“Johnny Bravo” heidab pilgu tänapäeva suhtekeeristele. “Soovitakse kõike kohe nullist sajani, olles ise segaduses, mõnikord ka endid lõhkudes. Lõpuks leiad end taas alguspunktist – a kuidas sa tead, mida ma tahan, kui ma ei tea seda ise ka? Nagu ütlevad ka laulusõnad,” kommenteeris Grete Paia laulu ilmudes.

Lugu on saatnud suur edu, selle muusikavideot on vähem kui nelja kuuga YouTube’ist vaadatud ligi 400 000 korda ning pala hääletati Raadio 2 muusikaküsitluses Aastahitt 2020 esikümnesse (täpne koht selgub 30. detsembril). MuusikaPlaneedi aastalõpuküsitluses on Grete Paia nomineeritud aasta naislaulja kategoorias, pluuto aasta meesartisti omas ning “Johnny Bravo” on esitatud aasta parimaks koostööks.

Kuula loo remiksi:  

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.