NELJAPÄEVA ÕHTUL SELGUB EESTI LAUL 2021 TEINE SAATEJUHT

Foto: ERR

Eesti Laul 2021 üks saatejuht on Tõnis Niinemets (33). Kes võiks aga tema kõrval laulukonkurssi juhtida? On see mees või naine? Tõnisest noorem või hoopis vanem? Muusik, näitleja või keegi kolmas?

Saatejuhi nimi avalikustatakse neljapäeval, 31. detsembril kell 21.15 ETV saates “Särav aastavahetus ETVs”. Oma pakkumist saab teha ERR Menu Facebooki / Instagrami või Eesti Laulu Facebooki postitust kommenteerides ja nii võib võita Eesti Laul 2021 pusa.

Võitja loosib uus saatejuht välja uue aasta alguses.

Olgu mainitud, et kui Eesti Laul 2020 võistlust juhtisid Tõnis Niinemets ja Karl-Erik Taukar, siis seekord kuulus Taukar vaid konkursi eelžüriisse ning saadet ei juhi. “See oli kahtlemata väga mõnus ja viljakas koostöö, aga elu teeb omad korrektuurid,” ütles Tõnis Niinemets novembris ETV “Ringvaatele”. “Ma lõpuni ei saa Karl-Eriku eest rääkida, aga sel aastal olen [saatejuhtidest] mina teada, aga kes on mu kõrval, seda veel hetkel välja öelda ei saa.”

Taukar on kommenteerinud ajakirjale Kroonika, et tal on Eesti Lauluga samal ajal tulemas suur muusikaline teleprojekt, millest ta veel rääkida ei tohi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.