VAATA JAAGUP TUISU, UKU SUVISTE & KOIT TOOME ÜHIST MUUSIKAVIDEOT “VIIMANE TALV”!

Kuvatõmmis videost

Detsembris pidi toimuma Koit Toome, Uku Suviste ja Jaagup Tuisu ühine jõulutuur, mis jäi aga koroonaviiruse leviku tõttu ära. Fännide rõõmuks laadis Tuisk laupäeval, 26. detsembril YouTube’i üles meeste ühise muusikavideo “Viimane talv”.

Tegu on kaveriga ansambli Wham! legendaarsest jõululaulust “Last Christmas”, mille eestikeelsete sõnade ja teostuse taga on Jaagup Tuisk. Loo esmaesitlus toimus 6. detsembril ETV saates “Hommik Anuga”.

“See aasta on olnud selline nagu ta on, seega lõpetame selle kõik koos ühe positiivse noodiga ja loodame teiega kohtuda juba uuel aastal,” kirjutas Tuisk video kommentaariks. 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.