📊 HÄÄLETUS | KODUMAISE MUUSIKATAEVA SÄRAVAIMAD TÄHED AASTAL 2020!

MuusikaPlaneedis toimub 25.-31. detsembrini lõppeva aasta kodumaise muusikataeva säravaimate tähtede valimine. Seda juba seitsmendat aastat järjest ning selleks, et kõige paremad pärjatud saaksid, palume ka Sinu abi!

Hääletus toimub taaskord kaheksas kategoorias. Valime aasta parimat naisartisti, meesartisti, koostööd, ansamblit, uustulnukat, albumit, muusikavideot ja laulu. Seitsmes kategoorias oleme ette andnud 10 valikuvarianti, ühes kategoorias (aasta laulu omas) 20 varianti. Kui Sinu lemmikut nimekirjas pole, võid igas kategoorias lisada ka omapoolse kandidaadi.

Kuna seda ühteainust võib olla väga raske valida, siis saab kõikides kategooriates toetada täpselt nii paljusid, kui heaks arvad, AGA ainult korra!

Küsitlus läheb lukku 31. detsembril kell 13.00 ja tulemused teeme teatavaks samal õhtul.

Niisiis, HÄÄLETAMA! 🙂

1 vastus

  1. Maarika Hainsalu ütleb:

    Kõike kaunist

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: