KOIT TOOME, UKU SUVISTE JA JAAGUP TUISU JÕULUKONTSERDID JÄÄVAD ÄRA

Koit Toome teatas laupäeva hommikul sotsiaalmeedias, et tema, Uku Suviste ja Jaagup Tuisu ühised jõulukontserdid jäävad sel aastal ära seoses koroonaviiruse laialdase levikuga ning valitsuse poolt sätestatud piirangutega.

Kontserttuur pidi toimuma ajavahemikul 14.-30. detsember.

Piletid ostetakse tagasi, kui korraldaja on selleks taganud piisavad vahendid. Kui piisavad vahendid on tagatud, muutub Piletilevi lehel ürituse müügistaatus “müük peatatud” “tagasiostuks” ning algab piletiraha tagastamine. Piletiraha tagastamine algab 11. jaanuarist 2021.

PDF-pileti omanikele kannab Piletilevi raha tagasi automaatselt pileti ostja kontole.

Tavapileti omanikud saavad enda piletid tagastada kõikides Piletilevi müügipunktides, v.a Circle-K teenindusjaamad.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.