1990NDATE MEGAHITT “LAS MINA PROOVIN SIIS KA” SAI CITYFLASHI POOLT UUE ENERGILISE VERSIOONI

Tükike 1990ndaid + millenniumi tantsumuusika mõjutused ning tänapäeva rütmid koos Laura-Ly vokaaliga on kombinatsioon, millest sündis Mr. Happymani superhitist “Las mina proovin siis ka” uus 146 lööki minutis energiast pakatav kaver.

“Mul oli ammu plaanis teha üks hardstyle suunaga lugu eesti keeles ja selleks sai Sven Lõhmuse poolt ka nõusoleku saanud legendaarne hitt, mille järgi mina omal ajal koolipidusid tegin ning mis oli minu 1990ndate üks lemmilugusid,” ütles Cityflash ehk Meelis Eskola.

“Lugu sündis koos sõbra Nikita Izotoviga, kes on hardstyle muusikat juba ammu aega produtseerinud ning kui ma idee ja viisi ette mõmisesin arvas sõber, et see on out of box, aga just seda ma tahtsingi ning me saime just sellise tulemuse, mille järgi ma ise peol täiega pidutseksin,” lisas Cityflash.

Kuula ja vaata lüürikavideot siit:


Lugu on saadaval voogedastusplatvormidel nagu Spotify, Apple Music, TikTok, Deezer jpt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.