UUS KAUNITE KUNSTIDE FESTIVAL ÜHENDAB JÄRGMISEL SUVEL ELEKTROONILISE MUUSIKA MEREÄÄRSE ROMANTIKAGA

19-21. augustil 2021 alustab teed uus kaunite kunstide festival LIVE LOVE LAUGH FESTIVAL. Uue festivali jaoks hoolikalt valitud asukohaks on Lepanina rannajoon – männimetsa ja pika mereribaga paradiis. Peaesinejateks on Klangkarussell, Ben Böhmer, Yotto ja Einmusik.

“Meie suur soov ja unistus on, et koos meiega tulevad kaheks õhtuks kokku inimesed, kes naudivad elektroonilist muusikat, kaasaaegset kunsti, suve, elamist, armastust, naermist ja seda keskkonnas, mis paitab enda olemusega meie kõigi hinge ja täidab südamed soojusega,” ütleb festivali üks korraldajatest Rainer Kala.

Live Love Laugh Festival 2021 on loogiline jätk sellel keerulisel aastal toimunud samanimelisele üritustesarjale, mille raames sai edukalt läbi viidut kolm eraldiseisvat üritust – Tallinna Teletorni esisel, Patarei Merekindluses ja Kultuurikatlas. “Vaatamata koroonakriisist tingitud olukorrale külastas turvaliselt meie sündmuseid ligi kaks tuhat muusikasõbra ja mälestused meeldivatest hetkedest on endiselt südames. Järgmise suve lõpus hõljume üheskoos maagilisel Lepanina rannajoonel,” lisab Kala.

Live Love Laugh Festivali eesmärgiks on algusest peale olnud tuua kodumaale rahvusvahelise tunnustusega muusikuid ning 2021. aastal saab kahel laval näha selliseid nimesid nagu Klangkarussell, Ben Böhmer, Yotto ja Einmusik. Lisaks astub festivali raames üles veel üle kahekümne esineja kodumaalt ja Baltikumist.

Peale muusika on publikul pikema nädalavahetuse jooksul võimalik osa saada ka paljudest sündmustest ja tegevustest, millest sünnivad kaunid mälestused. Nii saab festivalil avardada enda teadmisi maalikunstist, turgutada keha ja vaimu joogatundidega kui ka osa saada kokteilikoolitusest.

Lepanina rannajoon asub kolme kilomeetri kaugusel Kabli külast. “Tegemist on tõelise pärli – looduse poolt loodud ideaalse kohaga hubaste suveürituste läbiviimiseks. Meie tiimil on hea meel, et esimese suurema ettevõtmisena saab seal toimuda just positiivse ja rõõmsa olekuga Live Love Laugh Festival. Külastajatega koos tähistame mere ääres ka Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäeva. Olles ise suvel sealkandis lihtsalt logelenud, tekkis koheselt tunne, et tegu on väga erilise auraga kohaga, kus aeg seiskub ja meeled puhkavad. Koos ilusate inimestega saab seal nautida kõike, mida muusikal, kunstil ja loodusel meile pakkuda on,” ütleb Kala.

Lisaks kvaliteetsele muusikale, mõnusale keskkonnale ja heale söögile, on kiirematel võimalus majutuda mugavates hotellitubades, palk- ja suvemajades või miks mitte ka pop-up glämpingus. Muidugi on olemas ka klassikaline festivali telkla.

Lisainfot festivali ja piletite kohta saab lähemalt lugeda kodulehelt – www.livelovelaugh.ee

Vaata festivali reklaamklippi:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.