MEELDETULETUS 💡 | HÄÄLETA! MILLISE EESTI LAUL 2021 POOLFINAALI JÕUDNUD ARTISTI/KOOSSEISU VÕISTLUSLUGU OOTAD SUURIMA PÕNEVUSEGA?

12. novembril avanes MuusikaPlaneedis gallup, kus uurime, millise Eesti Laul 2021 poolfinaali jõudnud artisti või koosseisu laulu te kõige enam ootate. Küsitlus on avatud veel viimaseid päevi ja läheb lukku reedel, 4. detsembril kell 20.00!

Tulemused teeme teatavaks reede hilisõhtul. Kõiki laule kuuleb esmakordselt juba sel laupäeval, 5. detsembril kell 21.35 ETV erisaates “Eesti Laul 2021. Start”, mida juhib Tõnis Niinemets. Pärast saadet on kõik lood täies pikkuses kuulatavad võistluse kodulehel.

Niisiis, kui Sa pole gallupis veel hääletanud, siis veidi on aega seda teha! 🖱 Soovi korral võib valida mitu varianti, küsitlus on avatud lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja samuti siinsamas artiklis! 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.