“REPORTERI” TOP 10 | NUMBER ÜHEKS KIMASID VILLEMDRILLEM JA GAMEBOY TETRIS

Kuvatõmmis videost “soolane värska”

Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelil Eesti TOP 10 on uued liidrid. Kohe oma esimesel tabelinädalal haaras võimu tandemi villemdrillem ja gameboy tetris uus singel “soolane värska”.

Räpparid on rääkinud, et alustasid loo “soolane värska” tegemist juba eelmisel aastal, kuid kiire elutempo tõttu jäi plaan veidi soiku. Sel aastal võeti lugu sahtlist uuesti välja ning kuigi algul plaaniti singel avaldada suve lõpul, siis kiirustada nad ei tahtnud ja träkk tuli koos muusikavideoga avalikkuse ette alles eelmisel nädalal. “Lugu ise on lihtne ja mänglev, kuid sõnum samas kurb – kaaslane on jätnud järjest rohkem märke endast sinu koju ning kõik sujub, kuid ükshetk otsustab ta ikkagi lahkuda,” jutustas villemdrillem.

Uustulnuk asub ka Eesti TOP 10 teisel astmel – STEFANi esitatud “Let Me Know”, mida artist on varasemalt paaril korral ka oma kontsertidel esitanud ning fännide tagasiside on üheks suureks põhjuseks, miks ta just sellest loost otsustas oma järgmise singli teha. STEFANi sõnul räägib lugu suhte vormis sellest, mis tegelikult maailmas toimub, koroonast, elust üldse ja ka Armeenias toimuvast sõjast, mille lõppu ta väga ootab. Sellele on vihjed ka laulu videos.

Möödunud korra teiselt platsilt on kolmandaks langenud NOËPi ja Suurbritannia muusiku CHINCHILLA tantsuline lugu “On My Way”, mille andis välja plaadifirma Warner Music Baltics. Singlit toetab NOËPi enda lavastatud muusikavideo, mille tegevuskeskkonda on põimitud kaasaegne virtuaalreaalsuse maailm, ühendades nii loo taga peituva sõnumi artisti arvutimängude huviga.

Väärib veel märkimist, et “Reporteri” muusikatabeli veteranil, Uku Suviste hitil “Müüdud ja pakitud” täitus juba 25 tabelinädalat. Laul on pingerea kinni pannud lausa üheksal korral ja kahel viimasel nädalal püsinud 7. positsioonil. Kas see suudab end veel tagasi ülespoole upitada?  


Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (27. november):

1 UUS [1] villemdrillem feat. gameboy tetris “soolane värska”
2 UUS [1] STEFAN “Let me Know”
3 (2) [4] NOËP x CHINCHILLA “On My Way”
4 (3) [7] Jaagup Tuisk “Bachata”
5 (1) [3] nublu x Mikael Gabriel “Universum”
6 (5) [13] Liis Lemsalu “Halb või hea”
7 (7) [25] Uku Suviste “Müüdud ja pakitud” [Tabeli veteran]

8 (4) [16] Jaagup Tuisk “miinusprojekt”
9 UUS [1] Eleryn Tiit “Ma enam sind ei tea”
10 (6) [2] Laura-Ly “Another Day”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

Artjom Savitski “Ära torgi (“Sinu, minu, meie” tunnuslugu)
Genka x Taukar x Kohver “Serotoniin”
jonas.f.k feat. ELLIP “LondonParisChicago”

Järgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin.

Kui ajaratast tagasi keerutada, siis selgub, et täpselt aasta tagasi troonis tabelit Tanel Padari singel “Tartust Pariis”. Aastal 2018 kerkis esikohale ansambli Patune Pool viimane singel “Miks nii?”, 2017. a. erinevate esitajate salvestatud “Maa tuleb täita lastega” ning nelja aasta eest hääletati esmakordselt liidriks Karl-Erik Taukari singel “Lähedal”, mille autoriteks on Ago Teppand, Rene Puura, Eric Kammiste ja Fred Krieger:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.