POMMUUDIS: VANILLA NINJA TULEB TAGASI! BÄNDI UUS ALBUM ILMUB JUBA JÄRGMISEL AASTAL

Vanilla Ninja jätkab neljaliikmelisena: Katrin Siska, Lenna Kuurmaa, Piret Järvis-Milder ja Triinu Kivilaan

Viimati täiendatud 27. novembril kell 22.21 |

Piret Järvis-Milder ja Katrin Siska tegid reede õhtul sotsiaalmeedias teatavaks tõeliselt üllatava uudise – kunagine menuansambel Vanilla Ninja tuleb pärast 12-aastast pausi tagasi!

“Oleme koos David Brandesega [VN produtsent 2003 sügisest-2005 kevadeni – toim.] viimase aasta jooksul uut muusikat salvestanud ja allolevalt lingilt saab juba kahte värsket lugu “The Reason Is You” ja “It Ain’t You” natukene kuulata. Ja mis veel tore – oleme jälle neljakesi, ehk et Triinu [Kivilaan – toim.] on ka bändis tagasi. Endal on ka ausalt öeldes raske uskuda, et see kõik juhtub, aga nii on,” kirjutas Piret Järvis-Milder Facebookis.

Katrin Siska kinnitas oma kontol, et bändi uus album ilmub juba aastal 2021.

Kuula ja saa aimu Ninjade uuest materjalist:


Katrini ja Pireti postitused Instagramis:

Aastatel 2002-2008 tegutsenud Vanilla Ninja tegi väikese comeback’i juba eelmise aasta detsembris, kui kollektiiv astus üles Saku Suurhallis toimunud Sportlandi jõulupeol. “Pean ütlema, et oli päris kuradi äge Vanilla Ninja tüdrukutega pärast kümmet aastat taas laval olla,” kirjutas Lenna Kuurmaa pärast kontserti Instagramis. “Tundsin ennast nagu kodus… tehes midagi, mida mu keha mäletab ootamatult liiga hästi,” lisas ta. Muide, Vanilla Ninja pidi Saku Suurhallis esinema ka tänavu detsembris, üritusel Jõulugala 2020, kuid näib, et see on COVID-19 tõttu lükatud edasi järgmisesse aastasse. 


Ansambel on andnud välja neli stuudioalbumit: “Vanilla Ninja” (2003), “Traces of Sadness” (2004), “Blue Tattoo” (2005) ja “Love is War” (2006), samuti DVD “Traces of Sadness (Live in Estonia)” (2004) ja kogumikplaadi “Best Of” (2005).

Vanilla Ninja suuremate hittide hulka kuuluvad näiteks laulud “Club Kung-Fu”, “Tough Enough”, “Don’t Go Too Fast”, “Liar”, “When the Indians Cry”, “Blue Tattoo”, “I Know”, “Dangerzone”.

2005. aastal esindas ansambel Eurovisiooni lauluvõistlusel Šveitsi, saavutades looga “Cool Vibes” 8. koha:


Kuigi VN pole juba 12 aastat koos olnud, on endiselt ülipopulaarsed nendenimelised jäätised:

Piret Järvise, Lenna Kuurmaa, Katrin Siska ja Sven Lõhmuse jutuajamine 2013. aasta ETV saates “Tähelaev”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.