GENKA, KARL-ERIK TAUKARI & ESTONI KOHVRI ÜHINE VIDEOSINGEL KRITISEERIB SOTSIAALMEEDIAT JA TÄIUSEIHALUST

Fotokollaaž (kuvatõmmised videost)

Genka, Karl-Erik Taukar ja Estoni Kohver on ühendanud jõud, et avaldada jõulise sõnumiga pala “Serotoniin”. Loomulikult ei jäänud laul ka ilma võrdväärse muusikavideota, mis hoiab vaatajad kuni lõpusekunditeni kikivarvukil.

Sotisaalmeediat ja täiuseihalust kritiseeriv pala “Serotoniin” jagab vaatajate-kuulajatega jõulist sõnumit. Videos figureerivad publiku tähelepanu eest võitlevad imekaunid mehed ja naised, uhketes kostüümides. Kuid nii nagu laulab Karl-Erik: “See kõik on illusioon, see kõik on näitemäng”, saab ilmsiks ka videos.

Kahe riimimeistri teravates värssides tulevad kõneks suurimad lõksud ja pettused, mis sotsiaalmeediat liiga pingsalt kiivates vaataja sootuks hävitab.

Video lõpusekunditel ootab vaatajaid korralik puänt, mida keegi ilmselt tegelikult oodatagi ei osanud. Lisaks jahmatavale visuaalile on muusikutel vaatajatele öelda vaid üht: “Sa ei pea, oled niisama ka tore!”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.