KANGELASED AVALDASID DEBÜÜT-EP “LUBADUSED” JA ESITLEVAD SEDA KONTSERTIDEGA

Ansambel Kangelased avaldas täna, 13. novembril oma esimese EP “Lubadused”, mida esitletakse kolme kontserdiga Tartus, Viljandis ja Tallinnas.

Värske EP peal on kokku neli lugu ning Kangelaste trummari Rauno Vaheri sõnul on tegemist ansambli läbi aegade parimate lugude assortiiga. “Lubadused” on esimene mitmest täispikast lühimängivast EPst, mis annab kuulajale maitse suhu sellest, mida juba lähiajal bändilt veel oodata on. “Esimese prioriteedina tõmbame inimeste pepud toolide küljest lahti, siis saame juba edasi vaadata,” arvab bändi laulja ja kitarrist Sten-Olle Moldau.

Kuula värsket albumit YouTube’ist, SoundCloudist või Bandcampist!


Ansambli Kangelased siht on maailma päästmine ning kuna nad midagi muud väga hästi ei oska, teevad nad seda muusikaga. “Seetõttu esitlemegi värsket EPd kontsertidega ajal, mil sündmusi korraldatakse üpris vähe,” sõnab ansambli bassimängija Indrek Mällo. Kangelaste EP “Lubadused” esitluskontserdid toimuvad 13.11 Tartus Genialistide klubis, 14.11 Viljandis Koidu Seltsimajas ja 19.11 Tallinnas Sveta Baaris.

Varasemalt on Kangelased avaldanud lood “Nafta” ja “Sõber Aafrikast”. Bändi koosseisu kuuluvad Sten-Olle Moldau, Rauno Vaher, Indrek Mällo ja Tanel Aavakivi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.