KHAI JA INSCT ÜLLATAVAD OMA KUULAJAID TOPELTSINGLIGA “I DON’T MIND”!

Foto: Harry Tiits

Esimene koostööprojekt Khai ja Insct’i vahel, mis suure tõenäosusega ei jää ka viimaseks. Kokku on seotud Khai unelev vokaal ning Insct’i detailne rütmika, mis tõmbab kuulaja kiirelt enda atmosfäärsesse maailma. Singel “I Don’t Mind” on maitsekas sulam kahest erinevast stiilist, mis jääb kummitama oma salapärase ning minimalistliku meloodia liiniga, mida saadab liikumapanev ja tähelepanu äratavalt detailne half step rütmika.

Khai sõnul on ta pikalt tahtnud koostööd teha teiste produtsentidega, kuid samal ajal on tal keeruline anda käest kontroll helide maailma üle, mis tema vokaali ümbritseb. “Insct suutis luua sellise produktsiooni, mis kõnetas mind uuel tasandil ja olen talle selle eest alati tänulik,” lisas ta.

Insct selgitab, et kuna Khail on õrnem ja naiselikum vokaal, siis valis ta rohkem sellise minimal ja half step suuna, et hoida Khai hääle diskreetsust. “Proovisin tuua sisse ka raskemaid drum n bass elemente, sulatades seda kokku Khai enda loominguga.”

Kõik ideed ühe loo sisse ära ei mahu, seega valmis ka “part 2”, kus on tunda Inscti uudishimulikku ja julget iseloomu. Muusika ütleb rohkem kui tuhat sõna, seega kuula “I Don’t Mind” singleid nüüd ja kohe:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.