KUULA CAROL SUUREVÄLJA SINGLIT “WITHIN YOURSELF”!

Carol Suurevälja avaldas oma teise singli “Within Yourself”.

Carol on 24-aastane Pärnust pärit laulja ja laulukirjutaja ning õppinud muusikakoolis solistilaulu. Oma loomingut hakkas ta kirjutama mõni aasta tagasi, peale ülikooli lõpetamist sel kevadel võttis neiu eesmärgiks lugusid aktiivsemalt kirjutama ja avalikustama hakata. Järgmisel aastal on tal eesmärk avaldada kaks singlit.

“Muusikat loon inspireerituna enda ning mind ümbritsevate inimeste kogemustest, tunnetest ja avastustest. Seni ei ole ma enda lugusid žanri järgi kategoriseerinud, kirjutan ja loon seda, mis tuleb mu hingest ja vastavalt sellele kujuneb ka lugude iseloom ja stiil,” kommenteeris Carol. “Minu uus singel on küllaltki emotsionaalne, samas kaadahaarav, mitmetahuline ning siiras, lüürika hõlmab ühiskonnakriitikat ja teatavat müstikat. Loodetavasti kõnetab “Within Yourself” kui ka minu edaspidine looming kuulajaid. Soovin, et igaüks kuuleks minu lugudest just seda, mida neil parasjagu kuulda on vaja.”


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.