NUBLU UUS SINGEL LÖÖB LAINEID NII EESTI KUI SOOME SPOTIFYS

Kuvatõmmis videost “Universum”

Mõminaräppar nublu andis 6. novembri saabudes välja uue singli “Universum”, milles teeb häält ka Eesti juurtega soome räpistaar Mikael Gabriel. Meeste ühine lugu on väga hästi võetud, selle muusikavideol on YouTube’is üle 175 000 vaatamise ning pala on kogunud ohtralt kuulamisi nii Eesti kui Soome Spotifys.

Marta Vaariku juhendamisel valminud “Universumi” videot on artikli kirjutamise ajal YouTube’is vaadatud veidi üle 175 000 korra, selle on meeldivaks märkinud 5400 inimest ja mittemeeldivaks 254.

Pole üllatav, et Spotify keskkonnas on “Universum” praegu Eesti kasutajate seas kõige populaarsem lugu. Oma avapäeval, 6. novembril, kogus see 15 284 kuulamist (võrdluseks: teise koha lugu kuulati 4053 korda) ning 7. novembril 13 394 (sellele järgnenud laulu mängiti 3796 korda). Kokku on nublul Eesti Spotifys praegu üheksa singlit, mida kuulatakse igapäevaselt vähemalt 1000 korda. 

Ka meie põhjanaabrite seas on “Universum” väga populaarne. 6. novembril saavutas see Spotify Soome kasutajate seas 53 028 kuulamisega kõrge 2. positsiooni ning 7. novembril oli 24-aastase nublu ja 30-aastase Mikael Gabrieli hitt paremuselt neljas (46 097 kuulamist).

Mitmedki Eesti meediaväljaanded on loo videot nimetatud meie kõigi aegade parimaks muusikavideoks. Kas nõustud?

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.