“REPORTERI” TOP 10 | ENIM HÄÄLI KOGUS JAAGUP TUISU KIRGLIK SINGEL “BACHATA”

Kuvatõmmis muusikavideost “Bachata”

Kui eelmisel reedel haaras Eesti üks andekamaid noori lauljaid Jaagup Tuisk Kanal 2 muusikatabelis Eesti TOP 10 kaksikvõimu, siis sel korral on tema aktuaalne singel “Bachata” jätkuvalt esinumber, kuid teisel platsil võttis uustulnukana koha sisse NOËPi ja CHINCHILLA esitatud lugu “On My Way”.

19-aastane Jaagup Tuisk on rääkinud laulu “Bachata” kohta seda, et algselt käis ta välja idee kirjutada lugu bachatast naljana ühel aiapeol. “Laulsin siis kohe esimese viisiga, mis pähe tuli: “Bachata, nii ulalala”… ja kui sõbrad siis seda viisi veel terve õhtu läbi laulsid, mõistsin, et vist on päris catchy,” märkis Tuisk. “Seega võtsin telefoni välja, salvestasin seal samas peol esimesed viisi ideed ning järgmine päev kodus hakkasin oma stuudios lugu produtseerima. Seega sõpradega naljatlemisest sündis midagi spontaanset ning kõiki kõnetavat ning usun, et see kajastub positiivses võtmes ka loos endas.”

Kanal 2 musatabeli teisele astmele maandus uus tulija, NOËPi värske singel “On My Way”, milles teeb kaasa ka Suurbritannia laulja- ja laulukirjutaja CHINCHILLA. Andres Kõpperi ehk NOËPi sõnul oli muusikavideo võtteplatsil tunne nagu filmitaks Tomb Raiderit, kes on Star Warsi universumisse ära eksinud. “Sellisest kombost väntaks hea meelega ühe täispika filmi. Olen kõikidele asjaosalistele ülimalt tänulik, sest sellised asjad saavad sündida ainult tiimitöö tulemusena,” kommenteeris artist, kes oli ühtlasi ka video režissöör. PS! YouTube’is saab vaadata ka kaadritagust videot muusikavideo sünnist, nii et kui Sa pole veel näinud – viska pilk peale! 😉

Oma 14. nädalal vahetas neljanda positsiooni kolmanda vastu räppar nublu, palaga “laiaks lüüa (nahhaalne lugu)”. Täna ilmus artistil uus videosingel “Universum” ja seda koos soome räpistaari Mikael Gabrieliga. Hitipomm on lõhatud ja see lugu on ka äsjaalanud hääletuse üks uutest tulijatest.


Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (6. november):

1 (1) [4] Jaagup Tuisk “Bachata”
2 UUS [1] NOËP x CHINCHILLA “On My Way”
3 (4) [14] nublu “laiaks lüüa (nahhaalne lugu)”
4 (2) [13] Jaagup Tuisk “miinusprojekt”
5 (6) [3] Uku Suviste “Torman tulle”
6 (5) [10] Liis Lemsalu “Halb või hea”
7 (3) [22] Uku Suviste “Müüdud ja pakitud” [Tabeli veteran]

8 (7) [2] Ariadne “Running Without You”
9 UUS [1] Räpina Jack “Hei sõbramees”
10 UUS [1] Andrus Kasesalu “Teemantsüda”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

Köömes “Vari”
nublu x Mikael Gabriel “Universum”
Miljardid “P.S.O.”

Järgmist pingerida saab aidata kokku panna siin.

Kui uurida vanu edetabeleid, siis selgub, et täpselt aasta tagasi asus pingerida juhtima Ott Leplandi singel “Kõik mis hea”. Kahe aasta eest hääletati tippu Elina Borni ja Jüri Pootsmanni duett “Jagatud saladus”, kolme aasta eest erinevate esitajate lugu “Maa tuleb täita lastega” ning 2016. aastal Birgiti singel “Leekides tee”, mis räägib leegitsevast armastusest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.