AN-MARLEN ANDIS VÄLJA STIILSE MUUSIKAVIDEO LOOLE “ILLUSION”

Foto: Hanna-Liis Vaasa

Reedel, 6. novembril ilmus noore tõusva tähe An-Marleni muusikavideo singlile “Illusion”, mis valmis koostöös Denim Dream brändiga.

An-Marlen on muusikalise projektina tegutsenud ligi kaks aastat. Artisti muusikas on mõjutusi erinevatest žanritest alustades garage’ist ja tantsumuusikast, lõpetades R’n’B ja souliga. Muusikut inspireerivad inimesed tema ümber ja teised andekad artistid nagu näiteks Jorja Smith, Erykah Badu, Kelela, Mura Masa ja KAYTRANADA. Sel kevadel ilmus artisti kolmas singel “Illusion”, mis valmis koostöös produtsent Gevin Niglasega.

An-Marleni enda jaoks on see lugu armastuse illusioonist iseenda vastu. “See on justkui armastuskiri valimaks armastuse enda vastu enne, kui seda jagad kellegi teisega. Ma ei veaks kunagi alt kellegi teise armastust, aga leian end vahel enese oma alt vedamas. Soovisin muuta enda reaalsust illusiooniks, kus valin enese armastuse, enne kui valin kellegi teise oma,” kommenteerib artist ise.

“Ma olen väga rõõmus, et koostöös Denim Dreamiga saime luua sellele loole täpselt sellise visuaali, nagu ma enda peas seda soovisin. Mind teevad väga õnnelikuks hetked, mil saan jagada enda muusikat koos enda bändiga ja ma olen nii tänulik, et ma sain oma trummari ja bassimängijaga jämmida selles illusioonis. Tõeliselt ilus hetk, mida südamest teiega jagada,” kinnitab An-Marlen projekti õnnestumist.

Vaata värsket videot:


Kuula lugu Spotifyst

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.