MEIE MEES & SYNNE VALTRI AVALDASID HOOGSA LOO “MISKI PEAB MUUTUMA”

| Täiendatud kell 21.58 – laul on nüüd kuulatav YouTube’is! |

Ansambel Meie Mees ja laulja Synne Valtri tulid välja oma esimese ühise looga, mil nimeks “Miski peab muutuma”.

“Meie Mees ja Synne on palju kordi koos lava jaganud ja esinenud koos mitmetel suvetuuridel, aga nö salvestatud ühisprojekti seni veel ei olnud. Ja kuna Meie Mehel oli plaan salvestada üks laul koos naissolistiga, siis Synne oli see õige valik,” kommenteeris Emil Oja MuusikaPlaneedile. 

Ka Synne kinnitas omaltpoolt, et ta on Meie Mehega ühistel lavadel esinenud palju kordi ning koostöö on alati olnud meeldiv ja eelkõige lõbus. “Kui Emil Oja mulle ettepaneku ühislooks tegi, olin ma koheselt nõus. Nad on väga toredad kolleegid ja nendega koos ühiseid ettevõtmisi saadab alati naer ja mahlane huumor. Laulu salvestamine käis kiiresti ja kõik sujus. Loodame, et juba tuttav viis Eesti kuulajatele samuti meeldib,” rääkis lauljatar.

Ja muide, jätke meelde:

MAAILM MUUTUB
INIMESED MUUTUVAD
MISKI PEAB MUUTUMA
– AGA ALUSTAMA PEAB ENDAST

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.