NOORTEBÄND 2019 FINALIST POLOŠYWA TULI VÄLJA VIDEOSINGLIGA “EXISTENCE”

Foto: Aika Maeda

Eelmise aasta Noortebändi konkursi finalist Pološywa andis välja oma esimese singli “Existence” koos muusikavideoga.

“Mulle väga meeldib mediteerida. Tunnen, et see on minu jaoks väga vajalik tegevus, mis aitab mul mõtteid korrastada ja õppida hetkes olema,” kommenteeris Pološywa MuusikaPlaneedile. “”Existence” räägibki sellest, kuidas istusin ükskord akna juures päikese käes ning tekkis väga suur soov lihtsalt olla, nautida päikesekiiri ja hetkeks mitte midagi teha. Siis aga tundsin, et pean klaveri taha tõttama ning loodud sai hoopis minu esimene laul, mis valmis otsast lõpuni ühe hingetõmbega. Tänapäeval on inimeste elutempo enamasti väga kiire, intensiivne ja tihti hajub tähelepanu igale poole laiali. Seda enam väärtustan neid hetki, kus saan korraks ühele ainsale olemisele kontsentreeruda.”

“Muusikavideo väljendab sama. Hetke, kus lihtsalt oled ja ei mõtlegi mitte millelegi. Hetke, kus lihtsalt oled ja naudid ümbritsevat. Hetke, kus naudid seda, et lihtsalt oled. Video sai filmitud imeilusatel Hiiumaa randadel Velle Tamme abiga,” pajatas Pološywa.

“Existence” oli esimene laul, mis Pološywa poolt avalikkuse ette jõudis, esmakordselt Noortebändi konkursi demona 2019. aastal. “”Existence” on lugu, millest minu kui artisti teekond alguse sai. Peatselt ilmub ka samanimeline album. Iseloomustaksin oma muusikat nii: lugudes kohtuvad vintage sündid ja kaasaegsed biidid. Minu klassikalise muusiku taust ja armastus elektroonikamuusika vastu. Ambient atmosfäär ja funkyd soundid. Minu kaks suurimat kirge – laul ja klaverimäng, millel mõlemal on väga oluline roll lugude loomisel.”


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.